31 Temmuz 2009 Cuma

ESTETİK NEDİR?

Estetik denince sanırım birçoğumuzun aklına güzellik, çeşitli operasyonlar, lazerler vs. vs. gelir. Aslında estetiğin çok değerli ve birçok kişi tarafından arzulanan bir şey olmasının nedeni sadece görsel değil hayatın bütünü içerisinde birçok alanda yer almasıdır.

2010 yılına girerken insanların birçoğu estetik olmak yerine ciddi anlamda estetik karşıtı hareketler sergilemekte bunların nedenleri ne acaba…?

Bir kafede önceliği önünüzdeki bayana vermek , kız arkadaşınızın kırık fincanı ile kendinizinkini değiştirmek , iş arkadaşınız terfi aldığı zaman en kral çiçeği ona göndermek , çevrenizdeki kişilerin başarısı ile gurur duyabilmek ve onlara sadece samimi duygular ile haset etmeden özenebilmek … İşte tüm bunlar sizin gözükmeyen ancak hayatınızda her zaman yer alan estetik yanınızı belirleyen bazı oluşumlar. Unutmamalısınız ki , çoğu zaman gözardı ettiğiniz estetik yanınız görselliğinizden çok daha önemli .

İçinizdeki estetik güzelliğin dışa yansıdığını asla unutmayın bunu güzel bir burun veya dekolteli göğüsler ,dolgun dudaklar ile kamufle edemezsiniz. Bunlar size güzel bir hayat gerçek bir aşk , değişilmez dostluklar , unutulmaz anılar ve huzurlu bir hayat yaşatamaz.

Kıssadan hisse : Her yönü ile estetik olan Plastik Cerrahların yetişmesi dileği ile….

Hiç yorum yok: