13 Şubat 2012 Pazartesi

KİMSE SEYAHATE GİTMESE HEP SEVDİKLERİMİZLE OLSAK


Sevgili Gamze ne olur seyahate gitme hep bizimle kal bu güzel duygularla ve Atakanla. (Gamze ile ilgili : http://atakan310309.wordpress.com/2012/02/03/seyahate-giden-anne-gibiyim/)

Hissettiklerin içinde bulunduğun durum haklı olarak seni çok yıprattı ki bu kadar samimi bir şekilde hissettiklerini tüm çıplaklığı ile bizlerle paylaştın. O kadar samimi o kadar içtendi ki yazdıkların bi çoğumuz satırların sonunu ağlamaktan okuyamadık. Gamze , herkes senin için dua ediyor bir an evvel ilik bulunsun sağlığına kavuş diye, sakın ama sakın mücadeleyi bırakma ..

Senin bu serzenişin öyle bir sinerji oluşturdu ki artık bir misyon üstlenmiş durumdasın, bu nedenle seyahate gitme hayalinden vazgeç çünkü senin öncülüğünde seninle aynı duyguyu paylaşan insanlar sanırım diğer “Gamzeler” için bir şeyler yapma çabası içerisinde olacaktır. Maalesef ülkemizde eksikliklerimiz , yetersizliklerimiz yüzümüze vurulmadan fark edemiyoruz..

 Artık daha duyarlı daha sevgi dolu , inanan ama toplumu ve kendi kaderi için sadece inanmanın yetmediğini bilen çalışkan, duyarlı ve mücadele eden , sadece kendi için değil, çevresi için de çalışan bir toplum yaratabilmek adına bizim sana ve diğer “Gamzelere”  ihtiyacımız var…

Hiç yorum yok: